Raymin EzyJack

EzyJack can be a lifesaver when you get a flat tire. The impact wrench plugs into your vehicle’s cigarette lighter socket and delivers up to 380 N.m of torque, allowing you to remove most lug nuts.

While the automatic jack can jack up your car easily at the push of a button. Includes a compact case that conveniently stores in your trunk for easy access in case of emergency.

Change out your tires and get back on the road in minutes with EzyJack!

Comes in 2 models

RJW15

Sedan, Small MPV
12V Automatic Jack

12V Impact Wrench

12Ft 6″ Length Cigarette Adaptor Cable

4 x Fuse Replacement

Socket Sizes : 7/8″(23mm), 13/16″(21mm), 3/7″(19mm) and 11/16″(17mm)

User’s manual
Impact Wrench

Max Torque: 380 Nm

Input Power: 80 watt

No-Load Speed: 4800rpm

Voltage: 12V

Auto Jack

Rate Load Capacity: 1.5 ton

Lifting Height (from ground): 34cm

Maximum Electric Current: 10A

Voltage: 12V

RJW20U

All type including 4x4 and SUV
12V Automatic Jack

12V Impact Wrench

12Ft 6″ Length Cigarette Adaptor Cable

4 x Fuse Replacement

Socket Sizes : 7/8″(23mm), 13/16″(21mm), 3/7″(19mm) and 11/16″(17mm)

User’s manual
Impact Wrench

Max Torque: 380 Nm

Input Power: 80 watt

No-Load Speed: 4800rpm

Voltage: 12V

Auto Jack

Rate Load Capacity: 2.0 ton

Lifting Height (from ground): 42cm

Maximum Electric Current: 10A

Voltage: 12V

What customers say about EzyJack

  • Idris
    Saya sudah cuba, memang terbaik lah! Wife saya kata kalau mcm ni punya senang, tekan button je, anak pun boleh jack kereta. Btw, EzyJack memang memudahkan dan menjimatkan masa.
    Idris
    Bukit Jalil
  • Azmi
    Pernah jadi tengah2 malam tayar pancit dengan family & anak kecil di highway. Berhenti di hentian Senawang. Memandangkan kerete berat, kerja pusing jek manual sangat seksa dan stress. Walaupon abg PLUS Ronda tolong, tapi ambik masa dekat 1 jam. Tapi semalam masa guna EzyJack, tak sampai seminit jek, tayar dah terangkat. Pastu guna Impact Wrench kejap je bukak nut tayar. Dan paling best tidak perlu nak peluh2 satu badan bila jadi lagi kecemasan ni.
    Azmi
    Pemandu Audi Q6
  • Zafri
    Tgk dari barang2 dalaman nye puashati ! Kualiti solid TIP TOP. Warranty card pun da siap di isi. Tgk dari barang2 dalaman nye puashati ! Kualiti solid TIP TOP. Warranty card pun da siap di isi.
    Zafri
    Johor Bahru
  • Yusri
    Hari ni tayar Estima pecah kat highway NKVE. 1st time guna Raymin Jack-Ezy. Mmg TERBAIKKK la tuan.
    Yusri
    Shah Alam
  • Sabiq
    Raymin EzyJack ni AWESOME! Memang PUAS HATI. Saya cuba buka nut tayar kete hanya menggunakan kuasa bateri MOTOSIKAL, memang SENANG & BERKESAN. Saya ni mekanik jalanan. Disebabkan box yg kemas dan mudah dibawa, So senang hanya bawa motor ke lokasi breakdown.
    Sabiq
    Penjawat Awam
  • Muhammad
    EzyJack dpt menyenangkan dan menjadikan tugas tukar tayar lebih singkat tanpa byk guna tenaga. Memang jimat masa dan tidak perlu panik jika berlaku kecemasan. TERBAIK!!!
    Muhammad
    Seri Kembangan
  • Hafiz Akmal
    2 kali tayar pancit dlm seminggu. 1st time kene dekat penang bridge, berjam2 tunggu baru bantuan datang. Lepas tu kene lagi di Klang sebab langgar lubang. Lepas member introduce dgn Jack-ezy, dah tak risau kalau outstation. Tak perlu nak tunggu bantuan lagi. Sambil gelak2 pon boleh tukar tayar, sangat CEPAT dan MUDAH. EzyJack mmg terbaik.
    Hafiz Akmal
    Jurutera
  • Zahid
    Saya dah cuba semalam, memang sangat2 memudahkan kerja. Recommend untuk setiap keluarga, MESTI ADA 1 SET. Memang tidak akan risau setiap kali nak travel. Kualiti vs Harga memang BERBALOI. Kalau nak murah, pergi Mydin/DIY punya, warranty seminggu haha. Raymin EzyJack dijamin super kualiti. 1 YEAR WARRANTY. COMPLETE IN 1 NICE BOX! Saya beli 2 sets. 1 utk sendiri, 1 utk parents. Sesuai sgt utk ORG TUA atau KURANG UPAYA. Kalau cari kat internet barang mcm ni, boleh cecah RM650-RM800.
    Zahid
    Penolong Medik
  • Haji lezan
    Dah cuba pakai Jack-Ezy ni. Sgt senang dan mudah. Dulu pakai jack manual untuk kereta Kembara saya, mmg tayar boleh buka. Tapi makan masa & tenaga. Sy ni dah 55 tahun, eloklah ada Jack-Ezy. Tak perlu pakai byk tenaga ketika kereta saya dlm kecemasan menukar tayar pancit.
    Haji lezan
    Tenaga Nasional Berhad