Risau tayar pancit semasa perjalanan jauh?

 

Dapatkan Raymin Flatfix. Guna sampai habis. Dan kami gantikan yang baru PERCUMA!

Separuh pemandu di Malaysia risau tayar pancit ketika perjalanan jauh

"Tayar pancit merupakan masalah yang sering terjadi ketika perjalanan jauh.
Lebih memeritkan jika terjadi kepada wanita, warga emas mahupun OKU.
Sekalipun terjadi kepada lelaki dewasa, tak semua yang mahir menggunakan jack manual.

Tapi...

Yang lebih menakutkan, semakin kerap berlaku kemalangan maut melibatkan pemandu yang sedang
menukar tayar pancit kebelakangan ini."

 

 

Masalah tayar pancit patut diselesaikan dengan CEPAT dan MUDAH.
Untuk mengelakkan risiko bahaya yang tidak diingini dan melancarkan perjalanan jauh.

SOLUSI MASALAH TAYAR PANCIT PALING DIYAKINI

 

Memperkenalkan Raymin Flatfix 

Spray tayar pancit paling berkesan di Malaysia.
Membantu menyelesaikan masalah tayar pancit hanya dalam 90 saat.

SEMUDAH DENGAN HANYA MENEKAN 1 BUTANG

Raymin Flatfix - alat paling mudah untuk menyelesaikan masalah tayar pancit.
Dengan 1 butang, dapat menampal dan mengembangkan tayar dalam masa 90 saat sahaja.

Sesuai untuk semua jenis kenderaan bertayar udara.
Kereta, MPV, SUV, motosikal, malahan basikal.

 

REKABENTUK ERGONOMIK

Design yang ergonomik dan mesra pengguna.
Mudah untuk dibawa dan disimpan dalam kenderaan.

 

Bentuk botol yang kompak dan ringan memudahkan kerja membaiki tayar pancit dilakukan dengan sangat efisien.

 

TIDAK PERLU TUKAR TAYAR

Flatfix akan menampal dan mengembangkan tayar secara automatik. Amat bagus kepada semua orang terutamanya untuk kaum wanita kerana proses penukaran tayar dapat dielakkan.

SELESAI DALAM MASA 90 SAAT

Anda hanya memerlukan 90 saat sahaja dengan menggunakan Flatfix. Perjalanan dapat diteruskan tanpa sebarang kelewatan.

MUDAH & SENANG DIGUNAKAN

Hanya perlu sambungkan hos Flatfix ke valve tayar dan tekan butang pada botol. Sangat praktikal dan boleh dikendalikan oleh semua orang.

KESELAMATAN TERJAMIN

Risiko jenayah di jalan raya dapat dikurangkan terutamanya pada waktu malam dan ketika berada di tempat yang sunyi. FlatFix membaiki tayar bocor dengan mudah dan pantas.

Pastikan FlatFix, baru beli!

Ringan dan kecil

Tin aerosol yang bersaiz kecil. Tidak memakan ruang untuk disimpan dalam bonet belakang kereta.

Untuk semua saiz tayar

Mempunyai isi kandungan (500ml) yang mencukupi untuk digunakan pada semua saiz tayar. Sesuai untuk kereta mini, sedan mahupun 4x4.

Bahan selamat tidak mudah terbakar

Lulus ujian standard eropah (RoHS & Reach) dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya. Tin aerosol yang bermutu tinggi boleh tahan sehingga 60°C.

Sesuai untuk kereta, motor dan basikal!

Tidak terbatas kepada tayar kereta sahaja. Boleh digunakan untuk semua kenderaan yang bertayar "tubeless".

TESTIMONI PENGGUNA FLATFIX

 

Lebih 10,000 botol Flatfix telah terjual seluruh Malaysia sejak pelancarannya pada 2017.

Semakin ramai pemandu di Malaysia menyedari kepentingan prepare sekurangnya sebotol Flatfix dalam kereta.


Sangat membantu ketika kecemasan tayar pancit terutama waktu rushing atau di tempat-tempat terpencil.

  • Fareez Burn
     Haritu Pancit kat highway. Sorang-sorang, malam pulak tu. Kebetulan Flatfix ada dalam boot masa tu. Memang CEPAT dan MUDAH. Thanks Flatfix
    Fareez Burn
  • Alif Muhammad
     Nak long journey sekarang tak risau dah sebab ada Flatfix. Semua jalan boleh redah dah. PUAS HATI!
    Alif Muhammad
  • Hisham Nazir
     The BEST PRODUCT so far. Easy to use dan jimat space simpan dalam kereta. Tq Flatfix
    Hisham Nazir
  • Furqan Abdullah
     Tadi saya dapat call dari kawan, dia maklumkan semalam tayar kereta pancit (kereta Unser), dan dia letak Flatfix. Kemudian, dia pergi ke kedai untuk check sama ada perlu tampal atau tak. Kedai tu check dan beritahu tak perlu tampal sebab 'foam' Flatfix tu dah mengeras dan tampal dengan sempurna. Alhamdulillah
    Furqan Abdullah
  • Infinia

     Barang yang saya pesan telah selamat sampai. Dengan harga promosi, amat BERBALOI ada dalam kereta. Jika kita tidak gunakan untuk kereta kita, mungkin kita boleh bantu orang lain yang keretanya pancit.

    Infinia
  • Mohd Samad

    TERBAEK la...Saya puas hati barang yang berkualiti. Rugi kalau tak beli. Bagi yang ada isteri boleh beli ni. Senang diorang guna...

    Mohd Samad
  • Azri

    Bocor lak masa g Golok haritu... Perasan time nak g cop passport.

    Tapi ok la bang, tahan la sempat pusing bandar Golok pastu balik KB. Esok tu baru gi kedai tayar.

    Azri
  • Fadli Mustafa

    Baru punye crita. Testimoni dari saya sendiri. Tengah hari panaih lit lit, tayar pancit pulak. Apa lagi, teruih amek Flatfix. Picit-picit setel...Fuh lega.

    Fadli Mustafa

KENAPA ANDA WAJIB MEMILIH RAYMIN?

Raymin mempunyai pengalaman lebih dari 3 tahun dan telah menjadi jenama aksesori tayar yang dipercayai di Malaysia. Pada tahun lepas, kami telah berjaya mendapat lebih dari 6000 pelanggan yang berpuas hati dengan produk EzyJack iaitu produk sulung kami.

Kami KOMITED mengeluarkan produk yang berkualiti dan bermutu tinggi di pasaran Malaysia. Kepuasan pelanggan adalah menjadi keutamaan kami!

MONEY BACK GUARANTEE!

Kualiti adalah keutamaan kami. Wang anda akan dipulangkan

100% jika produk Raymin tidak berkesan.

Dapatkan Kombo Flatfix. Guna dalam masa setahun, dan kami akan gantikan baru PERCUMA
Ya, percuma.

Klik butang 'Dapatkan Promo' untuk dapatkan Promo Kombo Flatfix

FAQ

1Perlukah paku dicabut terlebih dahulu sebelum menggunakan FlatFix?
Tidak perlu. Walau bagaimanapun, jika boleh, anda digalakkan untuk mencabut paku kerena dikhuatiri ianya akan merosakkan tayar semasa kereta bergerak.
2Bolehkah saya menggunakan satu tin FlatFix untuk merawat lebih dari satu tayar?
Setiap tin FlatFix bertujuan untuk digunakan sepenuhnya ke dalam satu tayar. Walau bagaimanapun, jika digunakan pada tayar bersaiz kecil, anda boleh menggunakannya pada kuantiti yang sedikit.
3Perlukah menghantar tayar ke kedai selepas menggunakan FlatFix?
Ya! Anda dinasihatkan menghantar tayar ke kedai tayar untuk diperiksa dan dirawat secara kekal. Kegunaan FlatFix hanya untuk tujuan kecemasan.
4Di manakah tempat terbaik untuk menyimpan FlatFix?
Tempat terbaik untuk menyimpan FlatFix adalah di dalam bekas tayar simpanan atau bonet belakang.
5Bolehkah FlatFix membaiki semua jenis kebocoran?
Ya, selagi saiz bocor tidak melebihi 6mm. Jika tayar mengalami koyak besar, tidak digalakkan menggunakan Flatfix.
6Apakah perbezaan FlatFix dan EzyJack
FlatFix bertujuan untuk membaiki tayar bocor kurang 6mm. Manakala Ezyjack digunakan untuk menukar tayar bocor sepantas 5 minit tanpa penat. Adalah dinasihatkan untuk anda memiliki kedua-dua alat ini agar sentiasa bersedia menghadapi tayar kenderaan anda yang bocor dalam apa jua keadaan.